NOUTATI

Frații acuzați de crimă intenționează să depună plângere pentru agresiune împotriva victimei

Cei trei frați arestați preventiv pentru uciderea lui Sorin Anghel la petrecerea de la Padina au anunțat prin avocatul lor că vor depune plângere pentru agresiune, împotriva victimei.

Apărarea susține că cei trei au acționat în legitimă apărare, după ce Sorin Anghel i-ar fi atacat. Victima participa la petrecere alături de soția sa, când un conflict spontan a izbucnit între ea și cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia.

În urma altercației violente, Sorin Anghel a fost ucis cu lovituri de macetă. Cei trei frați neagă acuzațiile de crimă și susțin că de fapt ei sunt victime în acest caz. Rămâne de văzut cum justiția va cântări toate probele în acest caz complex.

„Am depus la secretariatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa o plângere penală. Sunt din datele şi informaţiile pe care eu le-am luat din anchetă, din referatul procurorului de caz, situaţia de fapt se prefigurează în sensul în care a existat un prim atac al victimei împotriva fraţilor Marin, a urmat un al doilea episod, tot de agresiune împotriva acestora, spargerea unei sticle şi un atac direct asupra unuia dintre fraţii Marin, urmat de ceea ce cunoaşteţi, acele lovituri de cuţit care au avut ca urmare moartea victimei”atransmis avocatul fraților Marin, potrivit Spynews.ro.

Urmariti-ne pe Google News