NOUTATI

Frăţia morţii: Cei trei interlopi care au înjunghiat un om raman in arest

Un caz de crimă care a şocat opinia publică a fost tranşat definitiv de Curtea de apel Ploieşti. Cei trei fraţi, cunoscuţi ca interlopi în zona Dâmboviţa, au fost arestaţi preventiv şi obligaţi să plătească cheltuieli judiciare de 900 de lei, după ce au contestat fără succes decizia Tribunalului Dâmboviţa.

Cei trei sunt acuzaţi că au ucis cu sânge rece un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte, la o petrecere într-un hotel din Padina, în noaptea de 10 spre 11 februarie 2024. Totul a plecat de la o remarca la adresa soţiei celui injunghiat.

Poliţiştii au fost alertaţi prin 112 şi au găsit cadavrul bărbatului înjunghiat la faţa locului. Cei trei fraţi au fost identificaţi şi reţinuţi în scurt timp, dar au încercat să scape de pedeapsă prin diverse tertipuri juridice. Ei au cerut arestul la domiciliu şi au contestat legalitatea ordonanţei de punere în mişcare a acţiunii penale.

Toate aceste demersuri au fost respinse de instanţe, care au considerat că există probe suficiente pentru a-i trimite pe cei trei în spatele gratiilor. Astfel, s-a făcut dreptate pentru omul de afaceri care şi-a pierdut viaţa în mod tragic, din cauza unor indivizi fără scrupule.

Urmariti-ne pe Google News