NOUTATI

Focuri de armă și intervenția mascaților într-un conflict violent din Bălteni, Dâmbovița

Duminică, în localitatea Bălteni din județul Dâmbovița, un conflict de amploare a izbucnit între mai multe persoane, solicitând intervenția promptă a forțelor de ordine. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, polițiștii, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmii, au fost nevoiți să intervină pe strada Cazanului pentru a aplana situația tensionată.

În timpul altercației, participanții au recurs la utilizarea obiectelor contondente, escaladând astfel violența conflictului. Pentru a restabili ordinea și a calma spiritele încinse, polițiștii au tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical, fără a răni pe cineva.

În urma incidentului, șase persoane cu vârste cuprinse între 40 și 54 de ani au fost rănite, iar o a șaptea persoană a primit îngrijiri medicale la fața locului. Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele producerii evenimentului și a trage la răspundere persoanele implicate în acest conflict violent ce a tulburat liniștea localității dâmbovițene.

Urmariti-ne pe Google News