NOUTATI

Florin Salam, a escrocat un mire din Târgoviște? Cum a dispărut cu 9.000 de euro și a lăsat nuntașii fără muzică

Florin Salam se confruntă cu o nouă acuzație gravă, după ce a fost implicat în mai multe scandaluri în ultima perioadă. De data aceasta, manelistul este suspectat că ar fi luat banii unui mire din Târgoviște pentru a cânta la nunta lui, dar nu s-ar fi mai prezentat la eveniment.

Mirele, Laurențiu Bîțu, a povestit în exclusivitate pentru Xtra Night Show cum a ajuns să îi dea lui Florin Salam suma de 9.000 de euro, fără să semneze un contract cu el. Acesta a spus că a avut încredere în „Regele Manelelor”, care i-a trimis un filmuleț în care îi confirma participarea la nuntă.

Însă, în ziua cea mare, Florin Salam nu a mai răspuns la telefon și nu a mai venit la petrecere. Mirele a rămas fără muzică și fără bani, iar acum vrea să îl dea în judecată pe manelist pentru a-și recupera suma plătită.

Florin Salam nu a comentat încă acuzațiile care i se aduc și nici nu a oferit vreo explicație pentru absența lui de la nuntă. Manelistul a fost recent acuzat și că ar fi bătut o prostituată într-un hotel din Capitală, după ce ar fi crezut că aceasta încearcă să îl fure.

Urmariti-ne pe Google News