NOUTATI

Florica și Lică: Soții de la Crevedia, despărțiți de flăcări dar uniți în veșnicie, lasă în urmă inimi frânte

Soții care au alertat despre pericol și-au spus „La revedere” la o distanță de doar 18 ore. Povestea lor te va emoționa.

Crevedia a fost scena unei tragedii care a zguduit o țară întreagă. Dar, în centrul acestei nenorociri, stă povestea unui cuplu a cărei dragoste a rezistat până în ultimele clipe. Florica și Lică, două suflete care au trăit împreună toată viața, au avut un final ce pare rupt dintr-o dramă clasică.

Stând chiar în umbra stației GPL, riscurile nu le erau străine. Lică, timp de doi ani, a semnalat cu insistență autorităților posibilele pericole, dar cuvintele sale au rămas neauzite. În acea zi fatală, Florica, simțind un miros asfixiant de gaz, l-a sunat pe Lică pentru a-i împărtăși temerile sale. Acele cuvinte, spuse cu voce tremurătoare, au fost ultimele, întrucât flăcările devastatoare s-au năpustit asupra ei într-o clipă.

Imaginea soției sale, arsă grav de focul pe care el îl anticipase cu atâta temere, i-a sfâșiat inima lui Lică. La 18 ore distanță a fost declarat și decesul femeii.

În acest moment de nesfârșită tristețe, cei doi orfani ai cuplului își vor îndrepta pașii către București pentru a-și lua rămas bun de la părinții lor. O poveste de dragoste care s-a sfârșit tragic, dar care le reamintește tuturor că adevărata iubire rămâne puternică, chiar și în fața destinului.

Urmariti-ne pe Google News