NOUTATI

Finalizarea Proiectului de Alimentare cu Apă în Comuna Pucheni aduce bucurie comunității locale

Locuitorii comunei Pucheni au primit o veste excelentă în privința proiectului de alimentare cu apă. Administrația locală a finalizat acest proiect important, iar recepționarea finală a lucrărilor a avut loc la sfârșitul lunii iulie.

Noul sistem de alimentare cu apă va beneficia de locuitorii comunei Pucheni, agenții economici și instituțiile publice de pe teritoriul acesteia.

Programul „Alimentare cu apă în comuna Pucheni” a fost un proiect realizat prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Primarul comunei Pucheni, Corneliu Nistor, a exprimat bucuria sa pentru finalizarea acestui proiect de lungă durată. Locuitorii comunei au așteptat cu nerăbdare acest lucru și acum visul lor devine realitate. După finalizarea recepției finale a lucrărilor, Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița va prelua rețeaua și se va ocupa de furnizarea serviciului de apă. Treptat, toți cetățenii vor fi racordați la rețeaua de apă. Această investiție esențială pentru comunitate a fost realizată cu multă muncă și dedicare în ultimii ani.

Înainte de finalizare, s-au efectuat numeroase testări și verificări la întreaga rețea și apă. S-au realizat reglări automate ale pompelor și coordonarea lor prin SMS, iar întreaga rețea și bazinele au fost spălate și dezinfectate. În același timp, întregul sistem de alimentare cu apă a fost umplut și testat definitiv.

De asemenea, analizele efectuate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Dâmbovița au confirmat că apa respectă normele de igienă publică.

Începând cu data de 7 august 2023, cei interesați să se branșeze la rețeaua de apă potabilă sunt invitați să meargă la Primăria Pucheni pentru a depune o cerere și pentru a obține mai multe informații despre branșament și prețuri.