NOUTATI

Fiica Elenei Lasconi, revoltată după ce mama ei a votat DA la referendumul pentru familia tradiţională: “S-a dovedit a fi o homofobă”

Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, candidat USR la europarlamentare, a făcut o postare dură pe Instagram, în care îşi exprimă dezgustul şi durerea faţă de votul mamei sale la referendumul pentru familia tradiţională. Tânăra a declarat că nu mai susţine pe mama sa niciun punct de vedere şi că nu acceptă “această discriminare jegoasă” în familia ei.

Elena Lasconi, fostă jurnalistă şi prezentatoare TV, a anunţat pe Facebook că a votat DA la referendumul iniţiat de Coaliţia pentru Familie, susţinând că este o chestiune de conştiinţă şi de credinţă. Postarea ei a stârnit numeroase reacţii, atât pozitive, cât şi negative, din partea internauţilor.

Cea mai dură reacţie a venit însă din partea fiicei sale, Oana, care s-a declarat şocată şi dezamăgită de atitudinea mamei sale. Într-un videoclip postat pe Instagram, Oana a spus că mama sa s-a dovedit a fi o homofobă şi că nu poate să descrie durerea pe care o simte nu numai ca fiică, ci şi ca susţinătoare a drepturilor egale pentru toţi oamenii.

Oana a afirmat că nu mai susţine pe mama sa pentru alegerile europarlamentare sau prezidenţiale şi că suferă foarte mult din cauza acestei situaţii. Ea a adăugat că dacă eşti creştin şi crezi în legea iubirii, ar trebui să lupţi pentru ca fiecare om să poată să îşi aleagă calea şi să-şi poată forma o viaţă fericită şi liniştită

Urmariti-ne pe Google News