NOUTATI

Fetiță de 3 ani, salvată din râul Dâmbovița de către autorități

Mama acesteia a sărit în apă pentru a o salva. Potrivit primelor cercetări, micuța ar fi aruncat cu o piatră în apă.

Miercuri dimineața, autoritățile din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 26 Poliție au intervenit în urma unui apel la numărul de urgență 112, cu privire la o fetiță de 3 ani care a căzut în râul Dâmbovița. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și au reușit să scoată din apă atât fetița, cât și mama acesteia, care a intrat în apă pentru a o salva.

Până la sosirea unui echipaj de prim ajutor, polițiștii le-au acordat primele îngrijiri medicale, iar ambele persoane erau cooperante și conștiente. Fetița și mama acesteia au fost transportate la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Potrivit primelor cercetări, micuța ar fi aruncat cu o piatră în apă, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut în râu. Polițiștii din cadrul Secției 26 Poliție vor continua cercetările pentru a stabili situația.

Este important să fim vigilenți și să acordăm atenție sporită copiilor noștri în timpul activităților lor în aer liber, pentru a evita astfel de incidente nefericite. De asemenea, este important să fim pregătiți să acționăm rapid și eficient în cazul unor situații de urgență, precum aceasta, și să apelăm la numărul de urgență 112 pentru a solicita ajutorul autorităților.

Urmariti-ne pe Google News