NOUTATI

Festivalul Peștera-Padina: Trei zile de muzică și distracție în Munții Bucegi

Care sunt artiști ce vor urca pe scena Festivalului Peștera-Padina. Mai sunt doar câteva zile până la cel mai de succes festival din Munții Bucegi!

Știm cu toții cât de important este să ne bucurăm de evenimente culturale și muzică bună, mai ales într-un cadru atât de pitoresc precum zona Telecabina Peștera din Munții Bucegi. Așadar, suntem încântați să vă anunțăm că în perioada 18-20 august 2023 va avea loc cea de-a treia ediție a Festivalului Peștera-Padina. Consiliul Județean Dâmbovița și Centrul Județean de Cultură ne invită la un eveniment plin de energie și talent.

Prima seară a festivalului va fi dedicată folclorului românesc. Vom avea ocazia să ascultăm recitaluri susținute de artiști de renume precum Ionuț și Doinița Dolănescu, Gheorghe Turda, Nicoleta Vasile, Yuriy Tsiple, Ileana Pavelescu, Florentina Mîinea și Loredana Dobrescu. Atmosfera va fi încântătoare, iar Orchestra Populară „Chindia”, sub îndrumarea dirijorului Ionuț Dumitrescu, ne va încânta cu melodii autentice. De asemenea, acordeonistul Marian Mateescu va susține un moment artistic special.

A doua zi a Festivalului ne va aduce pe scenă artiști îndrăgiți de genul rock. Trupele Direcția 5 și Lovebite vor încânta publicul cu muzică de calitate. Începând cu ora 18:00, zona Telecabina Peștera va răsuna de acordurile acestor artiști talentați.

Ultima zi a festivalului va fi dedicată unor performance-uri electrizante. Pepe și formația Bere Gratis vor urca pe scenă începând cu ora 14:00 și ne vor oferi un spectacol memorabil.

Accesul la Festivalul Peștera-Padina 2023 este complet gratuit. Nu ratați șansa de a petrece trei zile de neuitat în inima Munților Bucegi, înconjurat de muzică și distracție alături de artiști de top.

Urmariti-ne pe Google News