NOUTATI

Femeia cu barba. Cum a renunțat o femeie la bărbierit și a găsit iubirea adevărată.

Ea e femeia care refuză să se mai bărbierească, pentru că partenerul o acceptă așa. Cum arată iubitul „tinerei cu barbă”?

Coral Renaie este o femeie de 30 de ani din Kansas, SUA, care suferă de sindromul ovarelor polichistice, o afecțiune care îi provoacă o creștere excesivă a părului pe față.

După ce s-a bărbierit zilnic timp de 16 ani, Coral a decis să își asume barba și să nu se mai ascundă de lume.

Femeia este creator de conținut online și își împărtășește experiența pe TikTok, unde are peste 500 de mii de urmăritori.

Coral spune că vrea să inspire alte femei care se confruntă cu aceeași problemă și să le arate că pot fi frumoase și iubite așa cum sunt.

Coral are și un partener care o susține și o admiră pentru curajul ei. Illias, în vârstă de 25 de ani, este îndrăgostit de Coral și nu se deranjează de barba ei. Ba chiar îi place să își treacă degetele prin ea, după cum mărturisește femeia.

Coral recunoaște că nu este ușor să facă față criticilor și urii pe care le primește din partea unor oameni care nu o înțeleg sau nu o respectă.

Ea spune că a fost traumatizată de reacțiile negative pe care le-a avut când era copil și adolescent și că a simțit multă rușine pentru corpul ei.

Dar acum, Coral este mândră de barba ei și se simte confortabilă în pielea ei. Ea spune că nu mai face compromisuri pentru a se conforma standardelor de frumusețe impuse de societate și că merită dragoste și plăcere la fel ca orice altă femeie.

Coral are și sprijinul familiei sale, în special al mamei și al nepoatelor sale, care o încurajează să fie ea însăși și să se bucure de viața ei.

Coral speră că prin povestea ei va contribui la schimbarea mentalității despre femeile cu păr facial și la combaterea stigmatului cu care se confruntă