NOUTATI

Femei amendate în Pucioasa pentru furtul de flori din spațiile verzi și obligate să replanteze florile sustrase

În orașul Pucioasa, mai multe persoane au început să fure florile de primăvară care împodobesc spațiile verzi ale localității. După o serie de verificări, Poliția Locală din Pucioasa a identificat două femei care au furat flori din jardiniere în săptămâna precedentă.

Cele două femei au fost sancționate cu amenzi, dar totodată au fost obligate de autorități să replanteze florile furate.

„Florile din spațiile verzi și jardinierele orașului Pucioasa au atras atenția unor persoane care, în câteva seri, au smuls și furat plantele. Agenții Poliției Locale au analizat sistemul de supraveghere video al orașului și au identificat două femei, C.N., de 53 de ani, și P.M., de 34 de ani, ambele din Pucioasa, care au sustras flori din jardiniere.

Conform articolului 11 din HCL nr. 163/2017, cele două femei au fost amendate și obligate să planteze florile furate. Tăierea, scoaterea din rădăcini, degradarea zonelor verzi prin rupere, călcare sau alte mijloace se sancționează cu amendă de la 500 lei la 2000 lei.

Mulțumim cetățenilor care ne informează despre astfel de incidente și luptăm împreună pentru orașul nostru. Agenții Poliției Locale vor supraveghea în continuare parcurile și zonele verzi amenajate, iar persoanele care vor fi surprinse încălcând legea vor fi sancționate”, se menționează într-un comunicat al Poliției Locale Pucioasa.

Urmariti-ne pe Google News