NOUTATI

Fata de 13 ani din Bezdead, Dambovita, dispărută fără urmă. Mama o cauta disperata.

UPDATE: Fata de 13 ani, plecată de la domiciliul din comuna Bezdead, pe parcursul zilei de miercuri, a fost găsită de polițiști. Aceasta a fost depistată pe raza comunei ilfovene Afumați.

Într-un sat din comuna Bezdead, o mamă disperată a solicitat ajutorul Poliției după ce fiica sa, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Fata, numită Babet Maria Calinchi, a fost văzută ultima oară miercuri seara, în jurul orei 21.00.

De la plecarea ei, nu a existat niciun fel de contact sau semn de întoarcere. Îngrijorată, familia a făcut un apel public pentru a primi orice informații relevante.

Babet Maria Calinchi are o înălțime cuprinsă între 1,55 – 1,60 m, cântărind aproximativ 50 kg. Are ochi căprui, ten închis și păr tuns scurt de culoare neagră. La momentul dispariției, era îmbrăcată în blugi albaștri, geacă neagră și purta un fes auriu. Avea un ghiozdan galben și era încălțată cu teneși închise la culoare.

Poliția a început ancheta și efectuează verificări în vederea identificării minorei dispărute. Publicul este rugat să ofere orice informații relevante și să contacteze poliția sau să sune la numărul de urgență 112 în cazul în care au văzut sau știu ceva despre dispariție.