NOUTATI

Falsă măicuță reținută de poliție după ce a înșelat o femeie cu 30 de mii de euro promițând rezolvări în dragoste

Șocant! Falsă măicuță înșală o mamă disperată cu 30 de mii de euro, promițând miracole în dragoste pentru fiica ei!

Problemele se amplifică pentru femeia care se pretindea măicuță și care a escrocat o sumă impresionantă de bani și bunuri. IPJ Dâmbovița a anunțat recent că femeia este cercetată pentru înșelăciune și a fost reținută pentru 24 de ore.

Într-un context unde credința și speranța joacă un rol important în viețile multora, o tânără de 26 de ani a folosit această vulnerabilitate pentru a comite un act de înșelăciune. Ea a afirmat că are puteri tămăduitoare și a convins o femeie că poate ajuta la împlinirea visurilor amoroase ale fiicei sale.

Această promisiune s-a dovedit a fi o înșelăciune, după ce femeia în cauză a pierdut bijuterii, bani și alte bunuri în valoare de aproximativ 30 de mii de euro. După ce și-a dat seama de escrocherie, victima s-a întors la autorități pentru a cere ajutor.

Potrivit investigațiilor polițiștilor, între lunile aprilie și august, presupusa măicuță ar fi înșelat o femeie de 49 de ani, din Târgoviște. În numele unei soluții miraculoase pentru problemele sentimentale ale fiicei victimei, tânăra de 26 de ani a cerut și primit sume mari de bani și bunuri de valoare.

Situația servește drept un avertisment asupra importanței verificării credibilității persoanelor care pretind că au abilități sau titluri speciale și solicită bani sau bunuri în schimb pentru serviciile lor.

Sursa foto: Dall-e