NOUTATI

Facebook si Instagram nu functioneaza. Acestea sunt afectate de o pană masivă. Au picat iar utilizatorii nu se mai pot conecta.

Rețelele sociale Facebook si Instagram, deținute de Meta, nu mai merg. Acestea se confruntă cu o pană majoră azi, marți după-amiază, utilizatorii raportând dificultăți de conectare la conturile lor și de accesare a platformelor.

Problemele au început în jurul orei 17:00, când utilizatorii au fost deconectați brusc de pe conturile lor și nu au putut să se reconecteze. Utilizatorii au raportat că Facebook le-a transmis că au introdus o parolă greșită, chiar și după ce au schimbat-o.

Site-ul DownDetector, care monitorizează problemele tehnice ale platformelor de socializare, a înregistrat o creștere semnificativă a numărului de reclamații legate de indisponibilitatea Facebook. În jurul orei 17:00, 65% dintre reclamații au fost legate de probleme de conectare la cont, 30% de probleme de conectare la server și 5% de probleme cu aplicația mobilă Facebook.

DownDetector a raportat, de asemenea, o creștere a reclamațiilor legate de Instagram și WhatsApp în jurul orei 17:00. Până în prezent, site-ul a înregistrat peste 300.000 de reclamații privind căderea Facebook și 47.000 privind căderea Instagram.

Urmariti-ne pe Google News