NOUTATI

Expoziția de Grafică „Lumină și Umbră – Monumentele de Aproape”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin intermediul Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” din Târgoviște, va găzdui a doua ediție a Salonului Anual de Grafică „Marin Petre Constantin” în acest an.

Evenimentul își propune să susțină și să promoveze tinerii artiști, oferindu-le o platformă de recunoaștere și competiție.

Concursul este destinat elevilor din liceele de artă și școlile populare de artă din România și Republica Moldova, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, care pot concura cu cel mult două lucrări realizate în afara orelor de curs.

Lucrările trebuie să respecte anumite dimensiuni și să fie expediate până pe 10 mai 2024. Tema evenimentului este „Lumină și Umbră – Monumentele de Aproape”, iar expoziția va fi deschisă publicului în perioada 1 – 30 iunie 2024, la Muzeul de Istorie din Târgoviște.

Vernisajul și festivitatea de premiere vor avea loc pe 1 iunie 2024. Pentru informații suplimentare, sunați la numărul de telefon 0736394086 și contactați muzeograful de artă Maria Neacșu.

Urmariti-ne pe Google News