NOUTATI

Explozie gravă la Statia GPL din Crevedia: Fiul primarului PSD din Caracal, acționar majoritar

Sâmbătă seară, o explozie majoră a avut loc la Stația GPL din Crevedia, o instalație controlată de firma Flagas SRL. Acționarul majoritar al firmei este Ionuț Daniel Doldurea, fiul primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea.

Bilanțul până în acest moment este de o persoană decedată și 46 de răniți cu arsuri severe, dintre care opt au avut nevoie de intubație.

Surprinzător, societatea Flagas SRL, care a avut o cifră de afaceri impresionantă de 595 de milioane de lei în 2022, avea activitatea suspendată și ar fi trebuit să opereze ca parcare pentru cisternele companiei.

Roxana Ciuca de la Romania TV a confirmat informațiile, menționând că a discutat cu primarul din Caracal. Acesta i-a confirmat că stația care a explodat aparține fiului său, Ionuț, care acum este urmărit de procuratură. De asemenea, au fost raportați și doi muncitori pakistanezi dispăruți.

În urma unei a doua explozii, 26 de pompieri care au intervenit la locul incidentului au fost răniți, majoritatea suferind arsuri la față și membre. Unul dintre ei a avut nevoie de intubație imediată.