NOUTATI

Explozie de Hohote de Râs la Dâmbovița Mall: Spectacol de Stand-up Comedy cu Radu Pietreanu și Sorin Setreanu

Explozie de Râs la Dâmbovița Mall: Radu Pietreanu și Sorin Setreanu Îți Garantează O Seară de Nebunie! Radu Pietreanu, maestrul comediei de stand-up, și Sorin Setreanu, perla comicului, te vor face să râzi cu lacrimi!

Iubitorii de umor sunt așteptați sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 19.00, la Dâmbovița Mall, pentru un spectacol de stand-up comedy care promite o porție zdravănă de râs și distracție. Evenimentul, rar întâlnit în peisajul local, va avea loc pe Terasa exterioară a mall-ului.

Protagonistul serii este nimeni altul decât Radu Pietreanu, unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți comedianți de stand-up din țară, bine cunoscut publicului larg pentru glumele sale unice și pline de umor.

De asemenea, pe scena se va urca și Sorin Șetreanu, cunoscutul comic local. În deschidere, Șetreanu va seta atmosfera pentru a asigura că seara va fi una de neuitat pentru toți cei prezenți.

Accesul la spectacolul de comedie este liber, însă se recomandă interesatilor să ajungă cât mai devreme pentru a își asigura un loc. Evenimentul este destinat persoanelor peste 16 ani.

Cu o astfel de lineup impresionantă, noaptea se anunță a fi una explozivă, plină de hohote de râs și sentimente bune, oferind o ocazie perfectă pentru a uita de grijile cotidiene.

Așadar, graniti-vă cu bună dispoziție și pregătiți-vă pentru o seară de neuitat la Dâmbovița Mall!”