NOUTATI

Eroul din cadrul ISU Ialomița salvat o familie implicată într-un accident rutier grav

Un simplu drum acasă pentru un plutonier adjutant șef din cadrul ISU Ialomița și soția sa s-a transformat într-o misiune de salvare dramatică într-o zi toridă de vară. În jurul orei 14:00, vineri – 4 august 2023, pe DN21, în localitatea Slobozia, au avut loc trei coliziuni în care au fost implicate șase persoane. Plutonierul adjutant șef Toader Nicolae a acționat rapid și cu curaj, devenind un erou local în acest caz.

Funcționând ca o echipă perfect coordonată, soția sa a alertat operatorul de urgență 112 cu privire la incident în timp ce Nicolae Toader s-a îndreptat către mașinile implicate pentru a evalua situația. Primii oameni pe care i-a găsit au fost un copil de aproximativ 6 ani și doi adulți. Ajutându-i să iasă din mașina avariată, a reușit să le ofere sprijin și asistență imediată.

Ca un adevărat erou, plutonierul adjutant șef Nicoale Toader a luat copilul în brațe și s-a îndreptat către o ambulanță SAJ care se afla în trafic. Înainte de sosirea echipajelor de intervenție, Nicoale a găsit și a ajutat o altă persoană aflată într-un alt autoturism implicat în accident.

Această acțiune eroică a lui Nicolae Toader a fost esențială în salvarea vieților acestor familii implicate în accidentul rutier grav. Eforturile sale deprimante și devotamentul său neechivoc fac din el un exemplu de urmat pentru toți membrii comunității.