SOCIAL

Elevii din Târgoviște participă la concurs de prevenire a criminalității

În cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalității, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au organizat un concurs în parteneriat cu Direcția de Asistență Socială Târgoviște. Proiectul, intitulat „Învăț să mă protejez”, a avut ca scop educarea elevilor cu privire la teme sensibile precum traficul și consumul ilicit de droguri, traficul de persoane, pornografia infantilă și atacurile cibernetice.

La eveniment au participat 20 de elevi de la Colegiul Național “Constantin Carabella”, Liceul de Arte “Bălașa Doamna”, Liceul Teoretic “I.H. Rădulescu” și Liceul Tehnologic “Constantin Brancoveanu”. Concursul a fost câștigat de elevii de la Colegiul Național “Constantin Carabella”.

În semn de apreciere pentru efortul lor, toți participanții au primit diplome și cadouri oferite de Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, Direcția de Asistență Socială, Corpul Național al Polițiștilor, Asociația Internațională a Polițiștilor și Sindicatul National al Polițiștilor și Personalului Contractual. Evenimentul a reprezentat o oportunitate importantă pentru educarea elevilor cu privire la problemele sociale și de securitate, oferindu-le instrumentele necesare pentru a preveni și combate criminalitatea în comunitatea lor.

Urmariti-ne pe Google News