NOUTATI

Elevă SALVATA in Dambovita din mâinile proxeneților care au exploatat-o timp de doi ani.

Caz șocant, în județul Dâmbovița. O elevă în vârstă de 14 ani a fost exploatată de proxeneți timp de doi ani.

Mai exact, de la vârsta de 12 ani, fata a trecut prin întâmplări traumatizante. Și-a pierdut copilăria mult prea devreme, fiind forțată să vadă latura întunecată a vieții. Aceasta a fost abuzată de mai mulți bărbați și a fost obligată să se prostitueze.

Perchezițiile în acest caz au avut loc în judeţele Dâmboviţa, Brăila şi Prahova, la persoane suspectate de trafic de persoane, trafic de minori şi proxeneți. Mai mulți bărbați din Dâmboviția au fost ridicați de Poliție.

“Din cercetările efectuate a reieşit faptul că, în perioada 2023 – februarie 2024, trei suspecţi au recrutat mai multe persoane vătămate, printre care şi o minoră, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a acestora şi le-au constrâns, prin acte de violenţă şi ameninţare, să practice prostituţia, însuşindu-şi sumele de bani astfel obţinute”, au anunţat procurorii DIICOT.

Anchetatorii au precizat că victimelor li s-a asigurat sprijin şi protecţie de către reprezentanţii Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane.

Urmariti-ne pe Google News