NOUTATI

Egal spectaculos între Chindia Târgoviște și CSA Steaua

Chindia Târgoviște și CSA Steaua au încheiat la egalitate, scor 1-1, în ultimul meci al etapei de debut din Liga 2. 

Chindia Târgoviște a încercat să și păstreze avantajul pe parcursul meciului dar nu a reușit.

Steaua a reușit să smulgă un gol și un punct în ultimele minute egalând.

Meciul dintre Chindia și CSA Steaua s-a încheiat cu un scor de 1-1. La finalul partidei, Chipirliu a reușit să egaleze pentru CSA Steaua. În primele minute, echipa din Dâmbovița a deschis scorul printr-un penalty transformat de Militaru, obținut chiar de el în urma fluierului de start.

Moldoveanu a încercat să crească avantajul gazdelor cu un șut de la distanță, dar mingea a trecut pe lângă poarta lui Pop. Portarul echipei „Militarilor” a avut o intervenție bună la șutul lui Golofca câteva minute mai târziu.

CSA Steaua a încercat să răspundă în minutul 19, când Chipirliu a trimis mingea puțin pe lângă poartă de la marginea careului, iar Buziuc a încercat să îl testeze pe portarul Chindiei câteva minute mai târziu.

Înainte de pauză, Boiciuc s-a aflat într-o situație de unu la unu cu Răilean, dar nu a reușit să învingă portarul echipei dâmbovițene.

În partea a doua a meciului, egalitatea putea fi restabilită după o greșeală a lui Plămadă, care a lovit bara porții sale. În minutul 52, Moldoveanu a marcat pentru Chindia, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

Ceva mai târziu, Sierra a trimis un șut periculos de la distanță, care a trecut puțin peste poartă.

La final, Bogdan Chipirliu a adus egalitatea, ducând scorul la 1-1, după o centrare din partea lui Vîrtej și o deviere a lui Sierra. Echipa din Dâmbovița a solicitat anularea golului lui Chipirliu pentru ofsaid, însă arbitrul central l-a validat.

Urmariti-ne pe Google News