NOUTATI

Ediția a XV-a a programului „Vacanță la bibliotecă” pentru elevii de clasele I-VI la Biblioteca Județeană Dâmbovița

Între 3 și 28 iulie 2023, în intervalul orar 11.00-13.00, Filiala pentru Copii a Bibliotecii Județene Dâmbovița va găzdui cea de-a XV-a ediție a programului „Vacanță la bibliotecă”.

Programul este destinat elevilor din clasele I-VI, iar înscrierile se pot face la sediul Filialei pentru Copii, situat pe strada Locotenent Major Dragomirescu Liviu, în Cartierul „Matei Basarab” (aproape de Bazinul Sportiv de Înot). Numărul de telefon pentru informații este 0736652306.

Activitățile programului sunt organizate astfel:

Luni: Cunoașterea prin joc. Participanții vor interacționa prin jocuri, dezvoltându-și abilitățile de comunicare și socializare.

Marți: Mici creatori. Ateliere de lucru manual și multe altele.

Miercuri: Copii, dar conștienți! Activități de prevenire și informare, realizate în parteneriat cu diverse instituții.

Joi: Jocurile copilăriei. Redescoperim bucuria jocurilor tradiționale, fără tehnologie.

Vineri: Petrecere la bibliotecă. Participanții vor fi premiați și vor avea ocazia să prezinte un moment artistic la alegere.

De reținut!

Înscrierile se fac în funcție de numărul de locuri disponibile, fiecare grupă având un număr maxim de 20 de participanți. Grupa 1 va fi în perioada 3-7 iulie, Grupa 2 în perioada 10-14 iulie, Grupa 3 în perioada 17-21 iulie, iar Grupa 4 în perioada 24-28 iulie. Accesul la Programul Vacanță la Bibliotecă se face pe baza permisului de utilizator al unuia dintre părinți, bunici sau tutori.

Urmariti-ne pe Google News