NOUTATI

Echipa Phantom Robotics din Târgoviște se pregătește să reprezinte România la Chicago Robotics Invitational

Roboticienii de la Carabella pleacă la o competiție internațională de profil, la Chicago

După luni de muncă și pregătire intensă, echipa Phantom Robotics din Târgoviște a fost selectată să participe la Chicago Robotics Invitational din Statele Unite ale Americii. Acești tineri roboticieni, coordonați de mentorii Liviu și Monica Riza, au dat tot ce e mai bun pentru a avea rezultate deosebite și sunt pregătiți să reprezinte cu mândrie țara la acest eveniment important.

Echipa va pleca astăzi, 11 iulie 2023, spre Chicago, unde va concura cu alte echipe de top din întreaga lume. Această oportunitate este o recunoaștere a muncii lor și a talentului lor în domeniul roboticăi și este o mare realizare pentru ei și pentru comunitatea din Târgoviște.

Pentru a sprijini echipa și a-i ajuta să-și atingă obiectivele, aceștia au creat Asociația „Noi Zidim Viitorul”, cu sediul în Târgoviște, înregistrată la Administrația Finanțelor cu numărul 41845282. Cei care doresc să sprijine echipa Phantom Robotics pot dona în contul asociației, deschis la Banca Comercială Română, cu numărul de virament RO50 RNCB 0749 1654 5366 0001.

Felicitări echipei Phantom Robotics pentru această realizare impresionantă și le dorim mult succes în competiția din Chicago!

Urmariti-ne pe Google News