NOUTATI

Echipa ISU Dâmbovița câștigătoarea competiției naționale de descarcerare și prim ajutor calificat

În perioada 9-11 iunie 2023, orașul Amara din județul Ialomița a fost gazda competiției naționale de descarcerare și prim ajutor calificat. Echipa ISU Dâmbovița, denumită „Carpathian Bears Dambovita Extrication Team”, a reprezentat cu succes inspectoratul județean și a câștigat locul I la proba „descarcerare din autovehicule”. În plus, echipa a obținut cea mai bună clasare la alte categorii, inclusiv cea mai bună echipă de servanți și de paramedici la descarcerare, precum și cel mai bun comandant de echipaj la descarcerare.

Competiția a reunit șapte echipe din șase inspectorate județene, precum și unul din cadrul Unității Speciale de Intervenție în Situații de Urgență. Componența echipei ISU Dâmbovița a fost formată din cpt. Pisău Ion – șef de lot și șapte concurenți: plt. adj. Costache Marius Cristian, plt. Tănase Victor, plt. adj. șef Dumitrache Giorgian Mihail, sg. maj. Pierșinaru Ionuț Leonard, plt. adj. șef Talaz Cosmin Iulian, plt. adj. șef Guran Cătălin, plt. adj. șef Măruță Alexandru Ionuț.

ISU Dâmbovița felicită întreaga echipă pentru performanța remarcabilă și le urează mult succes în competițiile viitoare.