NOUTATI

După ce au strans 800.000 de euro un cuplu vrea să se întoarcă în țară. Ce-i sfătuiesc internauții

Mulți români care au plecat în străinătate visează să se întoarcă în țară și să își deschidă o afacere proprie. Dar cum să faci asta cu succes? Un cuplu de specialiști în IT a decis să împărtășească experiența lor pe o platformă online, unde au cerut sfaturi și păreri despre planurile lor de viitor.

Cei doi soți au muncit ani de zile în domeniul IT și au reușit să strângă o avere impresionantă: 800.000 de euro. Acum, ei se gândesc să se întoarcă în România, într-un oraș mare, și să își investească banii într-o afacere profitabilă. Dar ce fel de afacere? Și în ce oraș să se stabilească?

Postarea lor a stârnit un val de reacții pe internet, de la sfaturi pragmatice și idei de afaceri, până la critici și avertismente. Unii internauți le-au recomandat să se mute în orașe precum Oradea sau alte orașe mari din vestul țării, unde există oportunități de dezvoltare și o calitate a vieții mai bună. Alții le-au spus că nu merită să se întoarcă în România, unde sistemul de sănătate, educație și justiție este deficitar și unde există riscul unui colaps economic.

Cuplul de IT-iști nu a dezvăluit încă ce decizie au luat, dar povestea lor a devenit virală și a atras atenția multor români care se află în situații similare. Cum ar fi să te întorci în România cu 800.000 de euro și să începi o afacere de succes? Este un vis sau o realitate posibilă?

Urmariti-ne pe Google News