NOUTATI

Drama din dragoste în Dambovita: Un bărbat amenință să se arunce de pe un stâlp de comunicații.

În orașul Titu, scene dramatice s-au desfășurat astăzi când un bărbat în vârstă de 53 de ani a escaladat un stâlp de comunicații și amenința să se sinucidă. Incidentul a avut loc în zona Gării, unde bărbatul s-a decis să își pună capăt zilelor după o ceartă cu soția sa.

Mai multe echipaje de intervenție, inclusiv polițiștii din cadrul Poliției Transporturi Feroviare Dâmbovița și reprezentații ISU Dâmbovița, au fost implicate în salvarea bărbatului. Aceștia au avut ca principal obiectiv depășirea impasului prin persuadarea bărbatului să coboare.

Potrivit declarațiilor oficiale, „sunt desfășurate activități în comun cu reprezentații IPJ Dâmbovița. Persoana a fost coborâtă”, a transmis ISU Dâmbovița.

În urma sosirii la fața locului, bărbatul a fost identificat de către polițiști. Cu toate acestea, a crescut tensiunea în momentul în care acesta amenința că se aruncă în gol.

Polițiștii dâmbovițeni au menționat următoarea informație: „La data de 3 octombrie, am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat s-a urcat pe un stâlp de comunicații, din Gara Titu și ar amenința că se aruncă. Sunt desfășurate activități în comun cu reprezentații ISU Dâmbovița în vederea determinării bărbatului de a renunța la gestul său”.