NOUTATI

Două surori mor la fel la 11 ani distanță pe aceeași trecere de pietoni.

Moarte în serie pe aceeaşi trecere de pietoni: două surori, lovite de microbuz cu 11 ani diferenţă, în drum spre biserică

Două surori din Botoşani au avut o soartă tragică, fiind lovite mortal de un microbuz pe aceeaşi trecere de pietoni, în timp ce mergeau la biserică, în zile de joi, la un interval de 11 ani.

Prima victimă a fost sora mai mare, care a murit pe loc în urma impactului, pe 31 ianuarie 2013.

Sora mai mică a fost rănită grav şi a fost dusă la spital, unde a supravieţuit după ce a suferit mai multe fracturi şi contuzii. „Pacienta a fost transportată în stare gravă la spital, cu fractură de claviculă, contuzie hemitorace stâng, contuzie coapsă dreaptă şi gambă stângă”, a declarat un medic de la Ambulanţă, conform Monitorul de Botoşani.

După ce s-a recuperat, sora mai mică a continuat să meargă la biserică, dar destinul i-a rezervat o nouă tragedie. Pe 1 februarie 2024, joi seara, a fost lovită din nou de un microbuz, condus de un şofer de 72 de ani, care a spus că nu le-a văzut la timp pe ea şi pe nora ei, care ar fi traversat în diagonală.

Femeia de 76 de ani a căzut pe asfalt şi a suferit leziuni grave la cap şi la coloana vertebrală. „Pacienta a avut o fractură de bază de craniu, cu hemoragie subdurală fronto-temporo-parieto-occipitală. Creierul era plin de sânge.

A avut şi o fractură cervicală şi multiple fracturi costale. A fost transferată de urgenţă la Suceava, la neurochirurgie, dar a murit în cursul nopţii”, a explicat un asistent de la UPU-SMURD.

Ancheta este în desfăşurare pentru a stabili cauzele şi împrejurările exacte ale celor două accidente, care au şocat comunitatea locală.

Urmariti-ne pe Google News