NOUTATI

Două Persoane de Naționalitate Chineză, Constatate cu Ședere Ilegală în Dâmbovița

În data de 24 februarie, Dâmbovița a fost scena unei intervenții a forțelor de imigrație, atentă la combaterea prezenței neautorizate a străinilor pe teritoriul românesc. Acțiunea a dus la identificarea a doi indivizi de origine chineză, având între 46 și 50 de ani, care au fost surprinși în acest județ încălcând termenii legali de ședere în România.

Acești bărbați intraseră în mod legitim în România, dar nu s-au conformat regulilor naționale de emigrare, omițând să părăsească țara după expirarea permisului de ședere. Drept urmare a nerespectării reglementărilor legale, autoritățile imigrației le-au întocmit decizii formale de returnare și le-au impus o perioadă de 15 zile pentru a părăsi România.

Pe lângă măsurile de deportare, cei doi au fost și penalizați financiar, primind fiecare o amendă conform Ordonanței de Urgență nr. 194/2002 privind regimele aplicabile străinilor pe teritoriul României. Acesta este un caz tipic de aplicare a legii în fața nerespectării regulilor de sedere, exemplificând vigilența autorităților române în materie de imigrare ilegală.

Urmariti-ne pe Google News