NOUTATI

Două femei îşi dau viaţa pentru a-şi salva câinele: Tragedie în inima Lombardiei

O poveste sfâșietoare a ieșit la lumină in decorul pitoresc al Lombardiei, unde ghețarii se întâlnesc cu torente de munte. Miercuri, în apropiere de ghețarul Fellaria, două femei curajoase au făcut sacrificiul suprem pentru dragostea lor necondiționată față de patruped.

Imaginile frumoase ale Lombardiei au fost umbrite de tragedie atunci când un câine nevinovat a alunecat de pe un pod mic și a căzut în apele învolburate ale râului. Fără să se gândească la riscuri, cele două femei, în vârstă de 54 și 60 de ani, s-au aruncat în torentul furtunos în încercarea de a-și salva prietenul blănos. Inima noastră se frânge gândindu-ne la devotamentul lor extrem și la tragica întâmplare care a urmat.

În ciuda eforturilor neobosite ale echipei de salvamont din zonă, speranțele s-au stins la primele ore ale dimineții de joi. Trupurile neliniștite ale femeilor au fost găsite sub un pod, lângă un baraj.

Se știe că poveștile cu animale ating corzile sensibile ale inimilor noastre, dar aceasta ne amintește de legătura profundă și uneori periculoasă pe care oamenii o au cu animalele lor de companie.

Până în acest moment, nu s-a confirmat oficial ce s-a întâmplat cu câinele, dar temerile sunt că și el nu a supraviețuit.

Urmariti-ne pe Google News