NOUTATI

Dotările de Ultimă Generație Din Proiectul de Modernizare a Infrastructurii Educaționale din Târgoviște Deschid Noi Oportunități Pentru Elevi și Profesori

În urma primelor livrări din cadrul celui mai amplu proiect de modernizare a infrastructurii educaționale din Târgoviște, școlile din oraș au primit dotări de ultimă generație. Acestea includ echipamente digitale, cum ar fi table inteligente, laptopuri, echipamente specifice pentru laboratoare de informatică, științe și ateliere, precum și imprimante destinate uzului zilnic.

Dotările sunt destinate la peste 500 de săli de clasă din 31 de școli, reprezentând un pas semnificativ în modernizarea infrastructurii educaționale din Târgoviște. Proiectul, finanțat în întregime din fonduri europene în valoare de peste 35 de milioane de lei, are un impact major atât pentru elevi, cât și pentru profesori.

Acesta va oferi elevilor un mediu de învățare modern și interactiv, facilitând asimilarea cunoștințelor, în timp ce profesorii vor dispune de instrumente moderne pentru utilizarea unor metode de predare inovatoare și eficiente.

Dotările, deja disponibile în sala de sport a Liceului „Spiru Haret” din Târgoviște, reflectă o abordare proactivă a primăriei în ceea ce privește modernizarea infrastructurii educaționale, care a fost gândită și implementată în urma unei analize de nevoi efectuate cu fiecare unitate de învățământ.

Mai mult decât atât, aceste investiții au fost posibile prin intermediul unei finanțări nerambursabile, provenind din fonduri europene, și depășind chiar bugetul local al municipiului Târgoviște pe o perioadă de un an de zile.

Urmariti-ne pe Google News