NOUTATI

Doar 7000 euro fonduri europene un drum în comuna Voinești.

Un proiect de modernizare a infrastructurii rutiere în satul Lunca, din comuna Voinesti, a fost depus spre finanțare prin Grupul de Acțiune Locală (GAL) Valea Ialomiei. Proiectul vizează asfaltarea a 500 de metri liniari de străzi care acum sunt pietruite.

Costul total al proiectului este de 107.000 de euro, din care 100.000 de euro sunt alocați din bugetul local al comunei, iar 7.000 de euro sunt fonduri europene nerambursabile.

Primarul comunei, Sandu Gabriel Danut, a declarat că vrea să profite de toate oportunitățile de dezvoltare oferite de Uniunea Europeană și să îmbunătățească calitatea vieții locuitorilor din satul Lunca.

În ultima săptămână a acestei luni, am depus spre finanare prin GAL Valea Ialomiei proiectul intitulat „Modernizare prin asfaltare străzi în satul Lunca“. Este vorba despre cei 500 metri liniari de străzi rămase în această zonă. Finanarea se va face astfel: 100.000 de euro din bugetul local și 7.000 de euro fonduri europene nerambursabile. Ne-am propus să luăm tot ceea ce se poate și asta facem!

Sandu Gabriel Danut

Urmariti-ne pe Google News