NOUTATI

Divorț cu sânge: Bărbatul a înjunghiat-o pe soția lui în primărie, după ce a refuzat să semneze actele

O femeie de 30 de ani a trăit clipe de coșmar, astăzi, la Primăria din Belcești, județul Iași. Ea a venit să își finalizeze divorțul de comun acord cu soțul ei, dar acesta a avut o reacție violentă și a atacat-o cu un cuțit. Victima a fost rănită grav și transportată la spital, iar agresorul a fost reținut de poliție.

Cei doi soți erau căsătoriți de trei ani, dar se despărțiseră de câteva luni. În urmă cu o lună, ei au depus actele de divorț pe cale administrativă, la Starea Civilă de la primărie. Astăzi, trebuiau să semneze pentru a doua oară și să își oficializeze separarea. Însă, bărbatul a schimbat brusc părerea și i-a spus femeii că o iubește și că nu vrea să divorțeze.

Femeia nu a fost de acord și a încercat să plece, dar bărbatul a urmărit-o pe holurile primăriei și a pulverizat un spray iritant lacrimogen asupra celor care îl împiedicau. Apoi, a prins-o pe femeie și a înjunghiat-o de mai multe ori, în timp ce ea alunecase la intrarea în clădire. Angajații primăriei au intervenit și i-au acordat primul ajutor femeii, iar polițiștii au imobilizat bărbatul.

Femeia a fost transportată la spital, în stare gravă, cu multiple plăgi înjunghiate. Bărbatul a fost dus la audieri și s-a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul.

Urmariti-ne pe Google News