NOUTATI

Dispariția unei adolescente din Dâmbovița – Autoritățile lansează ancheta”

Autoritățile din Dâmbovița sunt în alertă după ce o adolescentă de 17 ani din satul Bălteni, comuna Conțești, a dispărut din casa sa în timpul nopții și nu s-a mai întors, lăsându-și familia și autoritățile locale într-o stare de îngrijorare. Tatăl fetei a fost cel care a anunțat poliția după ce a observat că fiica sa lipsește.

Potrivit informațiilor furnizate de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița, adolescenta, identificată ca Rancu Laurenta Maria, a fost văzută ultima dată în jurul orei 24:00. La momentul plecării, Laurența era îmbrăcată cu o fustă neagră și un hanorac roz cu mâneci negre. Ea este descrisă ca având o înălțime de 1,60 metri, o greutate de 50 de kilograme, o constituție robustă, păr șaten lung și ochi căprui.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au lansat o amplă campanie de căutare și investigații pentru identificarea minorei dispărute. Persoanele care dețin informații relevante cu privire la paradero-ul Laurentei sunt rugate să anunțe poliția locală sau să sune la numărul de urgență 112.