NOUTATI

Dispariția adolescentei Ștefania Ioana Crăciun din Târgoviște, cartierul Priseaca: Poliția solicită sprijinul comunității

O adolescentă în vârstă de 17 ani, numită Ștefania Ioana Crăciun, este căutată de către autorități după ce a dispărut fără urmă dintr-o Casă de tip familial din , orașul Târgoviște. Ultima dată văzută marți, 14 noiembrie, în intervalul 13.30 – 19.30, în ziua în care a avut bilet de voie, Ștefania purta un ansamblu format din blugi albaștri, o bluză albă și pantofi sport negri.

Polițiștii au demarat investigații intensiv pentru a identifica și găsi tânăra dispărută, iar comunitatea este rugată să ofere orice informație relevantă prin contactarea poliției sau apelând numărul de urgență 112. Este esențial ca orice detalii sau observații să fie raportate imediat pentru a sprijini eforturile autorităților în găsirea lui Ștefania și pentru a o aduce înapoi în sânul familiei sale în deplină siguranță.

Poliția face apel la întreaga comunitate pentru a se implica și sprijini în această misiune, iar fiecare informație, oricât de mică, poate face diferența în găsirea adolescentei dispărute. Este responsabilitatea noastră să ne unim și să ajutăm în acest demers pentru a asigura că Ștefania revine acasă în cel mai scurt timp posibil.