NOUTATI

Dezvăluire Șocantă: Patru Bărbați din Târgoviște Reținuți într-un Scandal Violent în Mânjina, comuna Voinesti!”

Într-o dezvăluire șocantă, patru bărbați din Târgoviște au fost reținuți de poliție în urma unui incident violent care a avut loc în satul Mânjina, comuna Voinești. Incidentul, care a avut loc pe 3 martie, a implicat un tânăr de 34 de ani care a fost agresat de doi dintre bărbații reținuți.

Potrivit rapoartelor, incidentul a avut loc la domiciliul victimei și a fost alimentat de consumul de alcool. Cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 44 de ani, au refuzat să părăsească locuința victimei, ceea ce a dus la escaladarea violenței.

În urma incidentului, polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești au efectuat cercetări sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște. În urma investigațiilor, cei patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

Astăzi, cei patru vor fi prezentați în fața magistraților pentru a se dispune o măsură preventivă. Între timp, polițiștii continuă cercetările pentru a stabili întregul context al incidentului. Cazul este tratat ca o infracțiune de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.

Urmariti-ne pe Google News