NOUTATI

Despărțirea inevitabilă a lui Miriuță de Chindia! 🔁🔴⚪️ Două nume de top se află pe lista pentru preluarea echipei”

Despărțirea iminentă a lui Vasile Miriuță de Chindia Târgoviște! 🔄🔴⚪️ Conducerea echipei din Divizia B a Dâmboviței este hotărâtă să aducă un nou antrenor pentru a obține rezultate mai bune.

După ce varianta Miriuță nu a mai fost acceptată la cârma echipei, oficialii clubului târgoviștean au deja două nume pe listă: Nicolae Dică și Emil Săndoi, antrenori valoroși și cu experiență.

Nicolae Dică a fost prezent joi seara în tribunele stadionului „Eugen Popescu”, unde a asistat la meciul dintre Chindia și Mioveni, încheiat cu victoria argeșenilor, scor 2-0. Deși inițial nu a confirmat discuțiile cu oficialii târgovișteni referitoare la preluarea echipei, fostul antrenor al FCSB este luat în considerare pentru această poziție.

În ceea ce-l privește pe Emil Săndoi, acesta nu ar refuza o eventuală revenire la Târgoviște, fiind deschis la orice fel de discuții în această privință. Tehnicianul oltean a mai antrenat echipa din Dâmbovița în perioada 2020-2022.

„Am amintiri frumoase legate de Chindia, am reușit să evităm retrogradarea și am ocupat primul loc în play-out. Această echipă înseamnă mult pentru mine. Nu pot confirma nimic în acest moment, dar sunt deschis la discuții”, a declarat Emil Săndoi pentru iAM SPORT.