NOUTATI

Descoperă secretul tinereții: Milionara de 74 de ani care arata ca o adolescenta.

Celebrul creator de modă care arată incredibil de tânără la vârsta de 74 de ani, a împărtășit câteva dintre secretele ei pentru a menține un aspect tineresc și a avea o viață de succes. Contrar așteptărilor, Vera nu se ferește să se bucure de mâncare fast-food, să savureze gogoși delicioase și să bea cocktail-uri cu vodcă.

Trecerea frecventă prin drive-thru-urile McDonald’s nu este o raritate pentru Vera Wang. Ea a mărturisit că comandă astfel de mâncare zilnic timp de aproximativ două săptămâni, înainte de a schimba meniul. Gustul ei preferat în materie de gogoși este cel umplut cu cremă și acoperit cu zahăr. I se pare că cele care au o textură similară jeleului și sunt umplute cu cremă de vanilie sunt cele mai delicioase.

Vera nu se delectează numai cu fast-food, ci și cu cocktail-uri cu vodcă, o pasiune continuă începută după nașterea celei de-a doua fiice a sale. Pentru ea, consumul de vodcă însoțit de un hot dog sau hamburger este o combinație de succes. Popularitatea brandului McDonald’s este unul dintre motivele pentru care Vera este un fan înrăit al acestei game de alimente și al amestecurilor pe care le creează.

Pe lângă obiceiurile sale alimentare aparent surprinzătoare, Vera Wang a dezvăluit și alte elemente cheie care o mențin proaspătă și în formă în ultimii 29 de ani. Un aspect crucial în rutina sa este somnul de calitate. Chiar și cu două fiice de crescut și propria companie de gestionat, Vera se asigură că doarme cel puțin șase ore pe noapte. Ea susține că somnul este la fel de indispensabil ca și vodca pentru a obține și menține un aspect tânăr și energic.

În plus, Vera Wang efectuează exerciții fizice în fiecare zi, preferând să se mențină activă chiar și fără să meargă la sală de fitness. În timpul pandemiei, ea a petrecut mai mult timp lucrând și se poate observa rezultatele prin abdomenul tonifiat pe care îl afișează.

Pe lângă toate acestea, trebuie menționată și averea imensă pe care o deține Vera Wang, estimată la peste 600 de milioane de dolari. Succesul sau în modă a început când, în urma căutărilor sale disperate pentru o rochie de mireasă, a decis să-și creeze propria sa rochie. Acest moment a fost sursa de inspirație pentru a fonda propria companie și a deveni un renumit creator de modă.

În concluzie, Vera Wang este un exemplu de succes și tinerețe la 74 de ani. Ea demonstrează că secretele sale, cum ar fi adoptarea unui stil de viață echilibrat, somnul de calitate, exercițiile fizice regulate și bucuria de a mânca și bea cu plăcere, pot contribui la menținerea unei vederi tineresc și a unei vieți de succes.

Urmariti-ne pe Google News