NOUTATI

De la Târgoviște la Paris, Milano și New York: Tânăra regină a podiumului cucerește lumea modelingului

👑📸💃 La doar 16 ani, Teodora Puscaru din Târgoviște a devenit o adevărată senzație în lumea modei. Campioană și mare speranță a modelingului autohton, ea face pași hotărâți spre o strălucită carieră internațională. Cu zâmbetul pe buze și grație felină, Teodora a impresionat deja la Fashion Week Milano, Paris, Istanbul și Dubai.

În palmaresul ei se află deja o serie de titluri răsunătoare precum Top Model Romania, Miss Fotogenie sau Best Catwalk. Tânăra a defilat pentru designeri precum Cătălin Botezatu, prezentându-le creațiile cu măiestrie. Și nu se oprește aici, ci își propune mereu noi obiective pe care reușește să le atingă cu ambiție și perseverență.

Pentru Teodora, modelingul este o artă modernă a simțurilor și a mișcării. Iar ea stăpânește această artă pe deplin.

Pentru mine modelingul este o arta moderna, o arta a simturilor si a miscarii deopotriva. Inca de mica mi-a placut sa fiu mereu fashion, asortata de fiecare data. Avand un mers aparte si totodata un rafinament al meu toata lumea ma intreba daca fac modeling, considerandu-ma potrivita pentru acest domeniu. Astfel,la inceputul anului 2023 am primit cadou de Mos Nicolae un curs de modeling. Asa a inceput de fapt toata aceasta poveste care continua si astazi. Avand o ascensiune rapida am castigat numeroase premii si de asemenea,  am participat la Fashion Week in Milano si In Paris. 

A spusTeodora Pușcaru pentru femeide10.ro

Urmariti-ne pe Google News