NOUTATI

De dragoste. Soț gelos își împușcă și înjunghiază rivalul. Apoi s-a repezit către soție.

Un bărbat care lucra de ani de zile în Germania a decis să își răzbune soția infidelă, pe care o suspecta că îl înșela cu un alt bărbat.

Acesta a urmărit-o pe femeie și pe presupusul amant timp de patru ani, până când i-a prins în flagrant într-o parcare din Arad.

Fără să ezite, a scos un pistol și a tras asupra bărbatului, încercând să îl omoare. Când a văzut că acesta mai respira, a luat o șurubelniță din mașină și l-a înjunghiat în gât.

Apoi, a lovit-o cu brutalitate pe soția sa, până când aceasta a leșinat.Martorii au sunat la 112 și au alertat autoritățile. La fața locului au sosit ambulanțe și echipaje ale poliției.

Victimele au fost transportate la spital, unde medicii au încercat să le salveze viața. Bărbatul împușcat și înjunghiat se afla în stare critică, cu plăgi multiple în zona feței și cervicală. Femeia avea răni grave la cap.

Agresorul a fost reținut de polițiști și dus la audieri. Acesta le-a mărturisit că îi urmărea de mult timp pe cei doi și că era gelos că soția sa îi cheltuia banii cu amantul.

Procurorii l-au prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor.

Urmariti-ne pe Google News