NOUTATI

Dâmbovița: Zi cu ghinion pentru un tată și fiica lui, surprinși într-un accident de circulație

Coliziunea s-a produs cu un autoturism parcat, iar poliția a descoperit că ATV-ul nu avea permisiunea de a circula pe drumul public. Incidentul a alarmat comunitatea și a accentuat riscurile asociate cu circulația vehiculelor ATV neautorizate.

Marți, liniștea din localitatea Ghirdoveni, situată pe drumul DJ 710A, a fost brusc perturbată de un eveniment nefericit. O tragedie putea avea loc după ce un tânăr în vârstă de 29 de ani, însoțit de fiica sa de numai 6 ani, s-a văzut implicat într-un accident rutier grav. În timp ce se deplasau cu un ATV, din motive încă neelucidate, tânărul a pierdut controlul vehiculului, ajungând să colidereze cu un autoturism parcat în afara părții carosabile.

În urma impactului, ambii ocupanți ai ATV-ului au suferit răni și au fost transportați imediat la spital pentru îngrijiri medicale. Comunitatea locală a fost în alertă, având în vedere gravitatea incidentului și faptul că un copil a fost implicat.

Echipa de poliție din Moreni, sesizată despre incident, a ajuns la fața locului în scurt timp. Una dintre primele constatări a fost aceea că ATV-ul nu avea drept de circulație pe drumurile publice, fapt ce adaugă un nivel suplimentar de complexitate investigației.

Conform unor surse, polițiștii sunt în proces de audiere a martorilor și a colectării de probe pentru a înțelege mai bine contextul în care s-a produs incidentul. Locuitorii din zonă au fost, de asemenea, sfătuiți să își exprime orice informație care ar putea ajuta la clarificarea situației.

Comunitatea locală, în special părinții, sunt acum mai conștienți ca niciodată de pericolele pe care le pot reprezenta vehiculele ATV neautorizate pe drumurile publice. Mulți speră ca acest tragic incident să servească drept un semnal de alarmă și să determine o mai mare precauție în ceea ce privește circulația acestui tip de vehicule în zonele rezidențiale.

Urmariti-ne pe Google News