NOUTATI

Dâmbovița și Târgoviște, în centrul atenției la Târgul de Turism al României

În perioada 9 – 12 noiembrie 2023, la Romexpo București, s-a desfășurat cea de-a 48-a ediție a Târgului de Turism al României, eveniment la care județul Dâmbovița și municipiul Târgoviște au strălucit prin prezentarea obiectivelor turistice de excepție. Standul comun al Consiliului Județean Dâmbovița și Primăriei Târgoviște a atras atenția vizitatorilor și a fost onorat de prezența ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan-Radu Oprea.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, domnul Corneliu Ștefan, s-a declarat încântat de oportunitatea de a promova frumusețile județului Dâmbovița la un eveniment de asemenea însemnătate. „Împreună, promovăm tot ceea ce are mai frumos județul Dâmbovița!”, a declarat domnul Corneliu Ștefan, subliniind eforturile comune de promovare a atracțiilor și ofertelor turistice din zonă.

Târgul de Turism al României a rămas un loc ideal pentru prezentarea celor mai interesante oferte turistice din țară și din străinătate, inclusiv a accesoriilor și gadget-urilor necesare în vacanțe. Ediția de toamnă a adus în atenția publicului atât agenții de turism, turoperatori, participanți internaționali și servicii turistice, cât și zonele turistice din România, reprezentate de unitățile administrative teritoriale, consiliile județene, primării, asociațiile de turism și oficiile de turism.

Evenimentul a constituit o platformă esențială pentru consolidarea parteneriatelor în domeniul turismului și pentru promovarea potențialului turistic al județului Dâmbovița și a municipiului Târgoviște, subliniind diversitatea și bogăția ofertelor turistice pe care le dețin. Prin implicarea autorităților locale și a reprezentanților turismului, România a confirmat din nou statutul său de destinație turistică deosebită, primitoare și plină de surprize pentru vizitatori.

Urmariti-ne pe Google News