NOUTATI

Dambovita: Prinsă sub rotile unui TIR pe trecerea de pietoni o femeie de 66 de ani și-a pierdut viața

In orașul Găești, o femeie în vârstă de 66 de ani a fost victima unui accident rutier mortal. Tragedia a avut loc la intersecția DN 7 cu DN 61, cunoscută drept „intersecția groazei” de la Complex, unde femeia a fost lovită de un ansamblu de vehicule rutier (TIR) în timp ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni.

Potrivit martorilor, șoferul TIR-ului, un bărbat de 62 de ani din Vâlcea, nu ar fi oprit la trecerea de pietoni, iar vehiculul a trecut cu roțile peste trupul femeii. Echipajul medical sosit la fața locului a încercat să o resusciteze pe femeie, însă, din nefericire, a fost declarat decesul acesteia.

Poliția Orașului Găești a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului. IPJ Dâmbovița a confirmat incidentul și a precizat că polițiștii efectuează cercetări în acest caz.

Autoritățile atrag atenția asupra pericolelor din această intersecție și îi sfătuiesc pe pietoni să fie extrem de prudenți atunci când traversează strada. Accidentul de astăzi nu este primul incident tragic petrecut în această zonă, subliniind necesitatea unor măsuri sporite de siguranță rutieră.

Urmariti-ne pe Google News