NOUTATISANATATE

Dâmbovița investește milioane în sănătatea cetățenilor: Nou centru de recuperare cu servicii gratuite de ultimă generație.

Consiliul Județean Dâmboviţa va asigura gratuit servicii de recuperare medicală neuromotorie pentru adulți

Consiliul Județean Dâmbovița a anunțat recent un proiect major în beneficiul sănătății locuitorilor județului. Va fi construit un centru modern de recuperare medicală destinat adulților afectați de accidente vasculare cerebrale sau alte afecțiuni neurologice. Valoarea investiției se ridică la aproape 5 milioane de lei, bani obținuți prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița, a declarat că noul centru le va permite pacienților acces gratuit la consultații, investigații și proceduri precum fizioterapie și kinetoterapie. Scopul este recuperarea stării de sănătate și redobândirea independenței acestora într-un timp cât mai scurt. De asemenea, alte patru centre de recuperare din județ vor fi modernizate cu fonduri europene de 1,5 milioane lei.

Pentru a facilita accesul tuturor celor în nevoie la aceste servicii medicale, CJ Dâmbovița va achiziționa și vehicule adaptate transportului beneficiarilor. Este un efort susținut al autorităților de a îmbunătăți sistemul de sănătate și de a oferi șanse sporite la recuperare în cazul unor afecțiuni grave.

Urmariti-ne pe Google News