NOUTATI

Dambovita: Fuga șoferului de TIR după un accident devastator. Doi copii răniți și un oraș în alertă

Un incident teribil a zguduit liniștea în zona Nisipuri, luni seara. Un TIR și un autoturism s-au ciocnit violent la intersecția dintre drumul județean 720B și drumul național 72. În urma impactului, doi frați din Gura Ocniței, în vârstă de 10 și 12 ani, au fost răniți. Cei doi copii se aflau în mașina condusă de o femeie de 30 de ani.

După evaluarea inițială a echipajelor medicale la locul accidentului, minorii au fost transportați de urgență la spital. Între timp, șoferul TIR-ului a fugit de la locul accidentului. Acesta a fost ulterior localizat și reținut de polițiști în orașul Moreni. Bărbatul, originar din Tulcea, este considerat responsabil pentru accident.

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. În prezent, se desfășoară o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele accidentului.

Potrivit unui comunicat al IPJ Dâmbovița, bărbatul de 37 de ani din Tulcea conducea TIR-ul dinspre Nisipuri spre Moreni. La intersecția cu drumul național 72, acesta a intrat în coliziune cu mașina condusă de femeia de 30 de ani din Gura Ocniței.

Zona accidentului a fost securizată de pompierii Detașamentului Târgoviște, care au intervenit cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. În urma impactului, cei doi copii au fost răniți și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Urmariti-ne pe Google News