NOUTATI

Dambovita: Adolescent de 16 ani spitalizat după ce a fost lovit de o șoferiță care a fugit de la locul accidentului

Miercuri, un accident rutier pe Drumul Național 7, în Găești, a dus la spitalizarea unui minor de 16 ani după ce a fost lovit de o mașină condusă de o femeie de 51 de ani, originară din comuna Cobia. În urma accidentului, șoferița a plecat de la locul scenei fără a lua în considerare starea de sănătate a tânărului.

Incidentul s-a produs când șoferița ieșea cu mașina din parcare unei societăți și a intrat în Drumul Național 7, unde adolescentul a fost lovit.

Poliția Orașului Găești a fost alertată miercuri, 25 octombrie, la ora 15:00, cu privire la producerea accidentului cu victime. În urma accidentului, minorul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că șoferița, o femeie de 51 de ani din Cobia, ar fi fost cea care a acroșat și accidentat minorul în timp ce ieșea din parcare. După incident, șoferița a părăsit locul, dar a fost contactată ulterior și s-a prezentat la poliție.

„Polițiștii continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările accidentului rutier”, au comunicat reprezentanții Poliției Dâmbovița.

Sursa foto: Dall-e3