NOUTATI

Daca ar afla BBC-ul!: Târgovişte, oraşul cu două stadioane noi şi o echipă falită. Cum au protestat jucătorii Chindiei şi ce spune un comentator celebru

Târgovişte este un exemplu paradoxal în fotbalul românesc. Deşi a beneficiat de fonduri generoase pentru a construi două stadioane moderne, echipa sa de fotbal, Chindia, se zbate în Liga 2 şi nu îşi poate plăti jucătorii. Nemulţumiţi de situaţie, aceştia au organizat un protest în faţa instituţiilor locale, cerând să îşi primească salariile restante şi să fie respectaţi.

Situaţia de la Târgovişte a stârnit uimirea şi ironia lui Bogdan Cosmescu, un cunoscut comentator sportiv. Acesta a declarat, în cadrul emisiunii Orange Sport, că este absurd ca un oraş care nu are tradiţie în fotbal să primească două stadioane noi, în timp ce echipa sa este pe cale de dispariţie. Cosmescu a mai spus că presa internaţională ar râde de situaţia de la Târgovişte, dacă ar afla de ea.

Eu nu înţeleg cum nu apare în presa străină. Cred că e un subiect prea mic. Dacă le spui asta celor de la BBC, cred că nu le vine să creadă. Cred că trimit aici un car de televiziune să facă reportaj. Zici că e normal? Aşa se face? a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Sursa:orangesport.ro

Urmariti-ne pe Google News