NOUTATI

Cum trăiesc doi soți cu alte cinci iubite: “Îmi place de toate”

Luana și Arthur O Urso formează un cuplu neobișnuit, care a renunțat la monogamie și a ales să împartă dragostea cu alte cinci femei. Cei doi susțin că sunt mai fericiți ca niciodată și că relația lor poliamoroasă le-a consolidat căsnicia.

Povestea lor a început când Arthur, un model originar din Brazilia, a cunoscut-o pe Luana la un magazin local. Atras de frumusețea ei, i-a lăsat numărul de telefon și a sperat să o revadă. Nu a durat mult până când cei doi au început o relație și s-au căsătorit.

După un timp, Arthur a simțit nevoia să exploreze alte opțiuni și i-a propus soției sale să încerce poliamoria, adică să aibă mai mulți parteneri în același timp, cu acordul și respectul reciproc. Luana a fost de acord și i-a spus că vrea să-l facă fericit.

Astfel, cei doi au început să cunoască și să se implice cu alte femei, formând o rețea de iubire și încredere. Arthur are acum cinci iubite, pe lângă soția sa, cu care se întâlnește și se culcă alternativ. La un moment dat, a ajuns să aibă chiar și opt partenere simultan.

Luana spune că nu este geloasă și că îi place de toate iubitele soțului ei. Ea crede că relația lor poliamoroasă le-a îmbunătățit viața de cuplu și că nu au fost niciodată mai apropiați unul de celălalt. Cei doi își împărtășesc experiențele pe rețelele de socializare, unde au mii de urmăritori.

Urmariti-ne pe Google News