DIVERTISMENT

Cu un singur cuvant s-a stricat relația dintre Prințul Harry și Prințul William

Relația dintre Prințul Harry și Prințul William pare să se fi deteriorat în urma apariției autobiografiei „Rezervă”, în care Harry folosește un cuvânt care ar fi afectat profund legătura cu fratele său. Potrivit expertei regale Daniela Elser, citată de publicația britanică Express, folosirea expresiei „am căutat să mă eliberez și am plecat în SUA” sugerează că Prințul Harry se simțea prizonier în familia regală.

Conflictul dintre frați pare să fi fost alimentat și de tensiunile dintre cele două cumnate regale, Meghan Markle și Prințesa Catherine. În autobiografie, Harry vorbește despre viața sa alături de Meghan și despre conflictele cu fratele său, care o implicau adesea și pe Prințesa Catherine.

Daniela Elser consideră că șansele de reconciliere între frați sunt acum infime, în mare parte din cauza cuvântului „eliberare”, care incriminează subtil cuplul regal al Prinților de Wales. Cu toate acestea, Prințul William nu pare să fi renunțat complet la legătura cu fratele său, având în vedere că într-un filmuleț pe rețelele de socializare, fanii regali au observat că prințul moștenitor păstrează o fotografie emoționantă cu mama lor și cei doi frați pe o etajeră, fapt ce menține speranța unei posibile împăcări.

Urmariti-ne pe Google News