NOUTATI

Cu 93,5lei Ciolacul a cumpărat mâncare pentru o săptămână.

Marcel Ciolacu, cumpărături în stil Românesc: Marcel Ciolacu, a făcut o vizită la magazin și a achiziționat o serie de produse cu gust românesc.

Printre articolele cumpărate se numără salată, castraveți, ceapă, cartofi, mere, pateu Ardealul, salam Săsesc, ulei, zahăr, ouă, iaurt și telemea de oaie.

De asemenea, a adăugat în coș o bere Ursus, produsă la Buzău. Cu toate acestea, totalul cheltuielilor s-a oprit la 93.50 de lei, iar el a menționat în glumă că a uitat să cumpere roșii, dar totuși s-a încadrat în bugetul de 100 de lei.

Am fost la cumpărături și am luat ce aveam nevoie: salată, castraveți, ceapă și niște cartofi, mere, pateu Ardealul, salam Săsesc, ulei și zahăr, ouă, iaurt, telemea de oaie și o bere Ursus – produsă la Buzău… total 93.50 de lei. E drept, am uitat să iau roșii, dar tot mă încadram în 100 de lei! Voi ce #cumpărațiromânește cu 100 de lei?”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a împărtășit această experiență pe platforma sa de socializare, invitând și alții să împărtășească ce cumpărături fac cu aceeași sumă.

El a prezentat și un colaj video, în care apare într-un supermarket, dar prezintă și bonul fiscal.

Recent, întrebat ce cumpără cu 100 de lei, premierul a spus: „Eu cred că pot cumpăra consistent”.

Urmariti-ne pe Google News