NOUTATI

CSM Târgovişte triumfă și cucerește Cupa României la volei feminin „Nimeni nu ne dădea nicio șansă“

Într-o confruntare plină de suspans și răsturnări de situație, echipa CSM Târgovişte a izbutit să câștige Cupa României la volei feminin, după ce a reușit să se impună în fața echipei CS Rapid București. Victoria, cu un scor tensionat de 3-2, s-a desfășurat duminică, 25 februarie 2024, într-un meci palpitant ce a avut loc în cadrul arenei Sala Sporturilor din Mioveni.

Competiția intensă și captivantă s-a întins pe durata a două ore și douăzeci și trei de minute, timp în care CSM Târgovişte a dat dovadă de determinare și măiestrie. Aceasta este a doua ocazie când CSM Târgovişte își adjudecă trofeul prestigios, aducând acasă titlul după succesul inițial din anul 2016, și răscumpărându-și finalele pierdute în 2022 și 2023.

Evidențiindu-se printr-o performanță remarcabilă, bulgăroaica Monika Krasteva a fost declarată MVP după ce a adunat impresionanta sumă de 41 de puncte pentru echipa sa. Ariana Pîrv și Jocelyn Urias Castro și-au adus, de asemenea, contribuția semnificativă la victorie, înregistrând 16, respectiv 11 puncte.

Adversarele de la CS Rapid București nu au rămas fără laude, cu Nika Markovic conducând atacul cu 28 de puncte. Eforturile colegelor sale, Ioana Baciu, Nasia Dimitrova, Eli Uattara și Roxana Roman, s-au materializat în peste 10 puncte fiecare, marcând astfel calitatea ridicată a jocului prestat de ambele echipe.

Mai știți că nimeni nu ne dădea nicio șansă? Ei bine, nu doar ca ne-am jucat-o, am și câștigat-o! Voleibalistele noastre au intrat pe teren hotărâte să câștige cel mai important titlu din acest început de an, trofeul Cupei României și să demonstreze că sunt adevărate campioane!

De la începutul meciului, am putut observa o luptă acerbă între cele două echipe. Fetele noastre au arătat o determinare de neclintit, punând în aplicare strategii bine puse la punct și un joc spectaculos.

Atacurile puternice și mingile salvatoare au făcut deliciul spectatorilor prezenți în sală. CS Rapid București nu s-a lăsat mai prejos și a oferit o rezistență foarte solidă. Meciul a fost presărat cu schimburi de mingi rapide și lovituri spectaculoase.

Fiecare punct a fost disputat cu înverșunare, însă, în ciuda eforturilor depuse de ambele formații, echipa noastră a reușit să se impună categoric. Cu un joc de echipă remarcabil și o coordonare perfectă, fetele noastre au reușit să obțină victoria și mult doritul trofeu!

Felicitări, fetelor, staff-ului tehnic și tuturor celor care au fost alături de noi, pentru această victorie memorabilă! Sunteți adevărate campioane și ne-ați făcut mândri peste măsură de voi”, a fost reacția clubului CSM Târgoviște, pe Facebook.

Urmariti-ne pe Google News